Christiaan, Dag 9 – 27 april 2017

De één na laatste dag alweer van deze onvoorstelbare doel bereikende therapie!

Eerst zijn we een paar uurtjes weer op Kokomo beach geweest om te relaxen. Wat ook wel weer een hele beproeving was omdat er over een zéér hoge brug gereden moet worden, als chauffeur was het voor Hans slim om alleen maar op de weg te kijken.

David werd vandaag wederom geëntertaind door Laura, samen met zijn vriendje Loek lekker wezen ravotten op het strand.

Zoals gisteren al gezegd had Christiaan vandaag ook weer Chabelita, maar in het begin mocht hij even met Nubia, zij kan heel goed haar tong uitsteken, iets wat bij Christiaan ook de gehele dag gebeurt. Wij hadden aan Lisa gevraagd of zij bij de trainster kon vragen om ze gezamenlijk hun tong uit te laten steken, zie foto volgens ons aardig gelukt!

De therapie ging weer fantastisch, morgen een opsomming wat Lisa allemaal met onze grote man al bereikt heeft, het is echt onvoorstelbaar. Uit diverse reacties van onze volgers blijkt dat ze op de foto’s een andere Christiaan zien, dit doet ons zo goed.

Als laatste voor vandaag de trekkingsuitslag van de prijsvraag. DE gelukkige winnaars zijn John en Ria (zij waren ook de enige die gereageerd hadden) 🙂 We maken z.s.m.  een afspraakie.

Tot morgen, dan echt het laatste verhaal over onze reis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *