Davey, dag 9 – 31 augustus 2017

( team van Davey deze therapie week)

Vanmorgen was het weer een feestje om naar het CDTC te lopen, rennen, springen en huppelen.
Het was bewolkt, heel erg bewolkt maar ach vanmiddag pas plannen om naar het strand te gaan dus voor nu even lekker.
In de overdracht even verteld hoe het tandenpoetsen was verlopen. Vooral voor mama grote high fives want tijdens het borstelen op de wang gaf Davey over. Normaal gesproken maak ik dat schoon en laat ik hem verder met rust. Nu negeerde ik het en ging met de opdracht door. En wat deed hij??? Hij keek me raar aan, accepteerde het en liet het een beetje meer toe.

Snel naar binnen voor weer een intensieve dag. Eerst met de rijstbak. Hier lagen kaartjes van Kanoa haar kunstjes in, hij mocht ze zoeken en op het programma blad plakken. Het zingen mocht hij maar 3x pakken.
Daarna tijd voor de Xylofoon, dit levert heel veel interactie en contact momenten op ook vindt hij hierbij een uitdaging voor nieuwe uitdagingen. Ik voel een muziek therapie aankomen.
Toen kwam de cameraman erbij. Die was zo interessant dat er uitgebreid naar werd gekeken toen hij liet zien dat er ook nog een klepje aanzat waar je na uitklappen jezelf kon zien was hij helemaal gelukkig.
Hij kijkt naar zichzelf gaat zwaaien en zegt allo?. Normaal komt hij niet verder dan AO. Wow?

Hierna snel naar het water waar heerlijk genoten werd, helaas werd het nog donkerder dan het al was.
Toen er na een paar minuten gedonder en gebliksem te horen was moesten de kinderen snel het water uit.

Snel naar binnen maar en wachten tot het over was. Maar wordt er gewoon gewacht bij het CDTC? Nee ook deze tijd werd intensief gebruikt om te werken. Davey heeft meerder massages n het mondgebied gehad en heeft zelf ontzettend goed meegeholpen.

Uiteindelijk konden ze nog snel even 15 minuten het water in. Davey was helemaal blij en liep al huppelend tussen Faye en Babette in naar Kanoa.
Kanoa heeft gesprongen, en een watergevecht gehouden, waar Davey zelf om vraagt met een gebaar net als het spetteren met de staart.
Ook nog even op het surfboard geweest.

Filmpje surfboard

De nabespreking was kort maar weer duidelijk, zelfs langzaam aan al aan het afronden.
Het was rommelig, chaotisch maar Davey deed het prima.
Dus op naar morgen om ultiem te genieten van de laatste therapie dag.
Het verdiet was vandaag weer heel groot bij het verlaten van Kanoa, hierna werd hij behoorlijk boos. Waardoor Faye nog niet weg kon lopen en hem door middel van diepe druk stevig vast moest houden.
We denken dus nog even niet aan het afscheid van morgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *