Dean, Dag 4 – 12 november 2015

Vandaag hebben we een extra lang CDTC bezoek. Na de dagelijkse Dean4therapie hebben we een extra psychologisch consult voor Dean ingepland staan en er staat ook nog een workshop Logopedie op de planning voor vandaag.

Tijdens de therapie met Kanoa zien wij Dean echt genieten. Hij houdt Kanoa langer vast.
Op het dok is Dean onrustig. Het lijkt erop dat hij het er niet mee eens is dat hij uit het water moet. Nu tellen de therapeut tot 10, voordat hij in of uit het water gaat, zodat hij kan wennen aan het idee. Dit lijkt hem te helpen.

Dean is heel erg moe na de therapie en hij kan lekker uitrusten in zijn buggy onder het genot van een hapje en een drankje.
De bomen zorgen voor een aangename schaduw, terwijl we op de picknick bankjes wachten voor ons gesprek met psycholoog Paul.
Wat fijn dat alles onder 1 boom is hier bij het CDTC. Hierdoor is alles snel vertrouwd en zijn de lijnen kort. Dat is erg fijn voor ons. Het hele team therapeuten heeft dagelijks overleg over de therapie van ieder kind. Ik denk dat dit de grote kracht is van het CDTC naast het team van dolfijnen natuurlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *