Dean, Dag 5 – 13 november 2015

Vandaag de laatste dag van de eerste therapieweek. Wat is het hard Dean5gegaan! Van een schreeuwend gillend jongetje in het water, naar een lachende en ontspannen jongen in het water. Mooi om te zien hoe snel hij zich over geeft en hoe snel hij Lisette en Kanoa vertrouwt!

Dean heeft erg veel behoefte aan SI therapie. In Nederland krijgt hij dit ook, maar dat is blijkbaar nog niet voldoende voor hem. Hij krijgt hier elke dag SI van de therapeute, voordat ze het dok op gaan.
Daar komt hij weer aangelopen in zijn rode wetsuit met een grote grijns op zijn gezicht. Hij geeft Lisette netjes een handje, terwijl ze naar het dok lopen. Het aftellen om in het water te gaan, werkt heel goed. Dean weet nu wat er komen gaat en wat hij moet doen bij 10.

In het water dobbert hij ontspannen en blij achter Kanoa aan.
In het water zingt Lisette een liedje voor hem: de woorden “zwemmen,zwemmen” zingt hij mee!!!!! Hij heeft volgens Lisette zeker 10 keer “soo emme, soemme” mee gezongen.
Wauw Dean wat knap! Wij zijn super trots op jou!
Aan het einde van de therapie zit ik te wachten op de picknickbank onder de boom. Na mijn gesprek met Lisette komen Dean en Kim aangelopen. Dean gaat nog net niet op schoot zitten bij ze, ja hoor hij is helemaal gewend hier!
Hij grijnst van oor tot oor als wij zeggen, dat wij zo trots op hem zijn!
Vanmiddag volgen wij nog een workshop en dan is het weekend. Even uit rusten en reflecteren!
We zijn maandag weer terug met een nieuwe dolfijne blog !!

Een gedachte over “Dean, Dag 5 – 13 november 2015”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *