Dean, Dag 6 – 16 november 2015

De tweede maandag dolfijntherapie. Of zeg ik: “de laatste maandag” ?! Nee hoor, ik wil nog even niet aan “laatsten” denken.
Vandaag is het gewoon: DAG 6!

Wij moesten ons wat haasten vanochtend. Het weekend heeft ons toch iets uit het ritme gehaald en ook Dean heeft langer uitgeslapen.
Vol frisse energie lopen wij rond kwart voor acht weer richting de dolfijntherapie.
Dean in de buggy en wij sloven er in de warmte achteraan.
Wederom worden wij weer vriendelijk begroet door de aardige portier.

We nemen weer plaats op het picknickbankje onder de boom. Wat hebben we Lisette veel te vertellen na dit weekend! Dean heeft “Leeuw” gezegd en zelf zijn kleding aangetrokken. En de gedragstherapie oefeningen gaan ook steeds beter. Wat een grote stappen! Ongelooflijk dat het hier zo snel gaat!

Dean was super blij, dat hij weer mee mocht met Lisette en Kim en liep nog net niet fluitend voor hen uit! In het water lijkt hij heeeeel relaxt, maar dat blijkt schijn, want Lisette vertelde ons later dat hij heel druk met zijn benen onderwater was.
Op het dok moest Dean weer enorm hard huilen. Hij moet weer even wennen aan wat er allemaal van hem gevraagd wordt.
Terug in het water brabbelt hij er op los in Dean taal. Zou hij Kanoa iets willen vertellen?
Dean kwam weer blij en moe terug na de therapie.

Vanmiddag maken wij (de ouders van Dean) kennis in het water met Kanoa. Erg leuk om mee te maken wat Dean nu dagelijks mee maakt.
Dean mag niet mee zwemmen, omdat Kanoa dan alleen maar met Dean bezig zou zijn. Dat komt omdat hij Dean nu goed kent ,heb ik mij laten vertellen. Dean krijgt zijn eigen entertainment tijdens de family swim. We zijn weer erg benieuwd!

Een gedachte over “Dean, Dag 6 – 16 november 2015”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *