Dean, dag 8 – 18 november 2015

Ligt het aan mij of gaat deze week veel
sneller dan vorige week?Dankzij onze nieuwe, maar zeer luidruchtige buurman met jetlag issues waren we vanochtend weer lekker vroeg uit de veren.

Dean ging vanochtend vrolijk met ons mee naar het CDTC, hij had er duidelijk zin in!

De routine zit er inmiddels weer helemaal lekker in hoor!

Tijdens de oefentherapie heeft Dean het verzwaringsvestje weer omgehad. Hij vindt dit erg fijn. Vandaag hebben ze geoefend met de spraakcomputer om te testen in hoeverre Dean het “plaatje” echt begrijpt of alleen herkend als plaatje wat ergens bij hoort.
Lisette heeft mij een aantal (voor mij) nieuwe si materialen laten zien, die wij thuis ook kunnen inzetten voor Dean om mee te oefenen.Erg fijn om hier nieuwe impuls en feedback te krijgen want soms zit je zelf op een spoor dat vast loopt.

Tijdens de therapie was Dean ontspannen.
Dean had vandaag even een super mazzel! Nubia kwam even met hem zwemmen tijdens de doktijd. Na 2 rondjes met Nubia kwam Kanoa ook weer mee zwemmen. Wauw 2 dolfijnen! Wat een luxe! Dean vond dit ook geweldig!!!

Bofkont!!

Na afloop deden alle dolfijnen nog hun mooiste kunstje voor hun therapiekindje! Wat zijn het toch bijzondere dieren om te zien.

Dean mocht op een soort rond skateboard van de douches terug naar de oefenruimte rijden. Dit vond hij wel leuk! Het laatste stukje ging hij wel mopperen want hij moest het board naar binnen sjouwen. Ja Dean ook fysiek werk hoort erbij! Ook dat is goed voor jou!

Na de therapie heeft Dean een enorm moeilijke dag gehad. Vermoeidheid en verwerken van alle indrukken, ineens was alles hem teveel.
We zijn de hele dag met hem op de kamer gebleven. Voor nu heel veel rust en morgen weer fris er tegen aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *