Elin, Dag 4 – 18 oktober 2018

Het is alweer de vierde therapiedag! Morgen dag 5 en dan is de eerste therapie week alweer om. Wat vliegt de tijd zeg!
Elin was vandaag een beetje moe, dus ze was pieperig toen we richting het CDTC liepen. Ze wilde graag gedragen worden. Het weer was behoorlijk drukkend vanmorgen. Donkere wolken stapelde zich op boven het CDTC. We hoopten maar dat het weer enigszins droog zou blijven.

Zoals elke ochtend werd Elin opgehaald door Stephanie en Ankie. Eerst natuurlijk werken in de therapie ruimte. Daar gingen ze een verrassing voor ons voorbereiden. Wat dat was , dat vertel ik later in deze blog.
Een half uur later komt Elin naar buiten in haar super schattige wetsuit. Voordat ze naar dolfijnen gaat komt ze altijd even snel pronken met haar pak. De “oehs en aahhss” neemt ze graag in ontvangst!  Ze vindt zichzelf ook erg stoer in haar wetsuit 😉 Ze is nog geen 10 minuten in het water en de regen valt met bakken uit de hemel. Het deert Elin helemaal niet, gelukkig maar. Super blij is ze met Kanoa in de weer, ze wil hem steeds kusjes geven. Ze mag steeds kiezen uit twee kaarten. Ze kiest voor springen, ring gooien en natuurlijk, zingen. Op het dok word met een trilstaaf haar mondgebied gestimuleerd. Eerst vond ze dat erg vervelend, maar het gaat steeds beter.

Na het werken natuurlijk nog even het water in. Het begint steeds harden te regenen en te waaien. Terwijl Paul-Leander en ik beschutting gaan zoeken, vindt Elin het nog steeds helemaal leuk in het water. Als afsluiter maakt Kanoa nog een paar achteruit salto’s in de lucht! Wat een prachtig gezicht!

Terwijl aan het wachten waren in de wachtruimte van het CDTC ( het was buiten nog steeds aan het plenzen ) kwam Elin met Ankie en Stephanie met de verrassing! Ze had voor iedereen een schaaltje vol fruit gemaakt! Ze had Stephanie geholpen met het snijden van het fruit, en ze moest ook alles benoemen; appel, banaan, druif, bes. En terwijl ze het een voor een aan het uitdelen was moest ze zeggen; “voor papa” en “voor oma” . Dat ging harstikke goed en ze kreeg een groot applaus! Ze was zo ontzettend trots op zichzelf!

Bij de CDTC kids club hebben ze Björns verjaardag nog even gevierd. Incl spelletjes zoals stoelendans en limbodansen. Opa, oma, papa en mama mochten ook meedoen. Maar helaas hebben de “oudjes” geen van beide spelletjes gewonnen! 😊

Groetjes,

Paul-Leander, Marijke, Björn, Kristina, Lasse & Elin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *