Elin, Dag 9 – 25 oktober 2018

De één na laatste therapie dag….

De intensieve dagen beginnen zijn tol te eisen van Elin. Ze is moe. Gisteravond was ze te moe om te eten en vanmorgen was ze een beetje mat. Maar toen haar vriendinnen Stephanie en Ankie in zicht kwamen bij het CDTC leefde ze helemaal op! Stephanie had ook al door dat Elin een beetje moe was dus ze ging het rustig aandoen vandaag. In de therapie ruimte kreeg Elin een massage, wat ze héérlijk vond. Daarna werd ze stevig ingestopt in een verzwaringsdeken, dat gaf stevige druk, zodat ze haar lichaamsgrenzen beter leert voelen. Daarna gingen ze verkleden, gewoon, omdat Elin dat leuk vindt.
Kanoa is een beetje “sexy” op het moment. Dus hij was er niet helemaal bij vandaag. Voerde zijn instructies maar half uit. Daar had Elin helemaal geen last van, ze vond het weer fantastisch om met Kanoa in het water te zijn en spelletjes met hem te spelen. Niet alle spelletjes gingen helemaal vlekkeloos, Kanoa bracht wel de bal in zijn bek naar Elin maar was niet van plan het af te staan en hij had ook geen zin om te dansen! 😊 Maar Elin mocht wél een heleboel rondjes op zijn buik door het water sjezen en hij wilde ook wel voor haar zingen.

Ondertussen waren wij ( mama, papa, oma en opa) bij de andere kinderen in de kidsclub ruimte. Het was de laatste dag van de kidsclub, want Laura was morgen vrij en mogen de kinderen met een dolfijnentrainer meelopen. ( ook super leuk!) Als afsluiter lieten de kinderen met trots hun V.I.B ( Very Important Brus ) boekje zien waar ze 2 weken in gewerkt hadden. En we deden spelletjes met elkaar. Heel erg leuk. Als laatste gaven wij de kinderen elk persoonlijk een brief. Daarin vertelde waarom wij vinden dat ze een echte V.I.B zijn! De kinderen hebben het enorm naar hun zin gehad de afgelopen 2 weken.
’s Avonds zijn we lekker uit eten geweest bij een Italiaans restaurant bij Mambo beach. Maar Elin gebaarde zo vaak dat ze wilde slapen dat we maar direct na het hoofdgerecht terug naar het appartement zijn gegaan. Eenmaal in bed bleek ze verhoging te hebben. Misschien spelen de warmte en vermoeidheid een rol hierin. Hopelijk is ze morgen weer fit voor de allerlaatste therapie dag!

Groetjes,

Paul-Leander, Marijke, Björn, Kristina, Lasse & Elin

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *