Jazy, Dag 4 – 4 mei

Vandaag alweer dag vier, zoals elke dag eerst een half uurtje binnen werken. Vrolijk liep hij weer mee naar binnen, je kunt zien dat hij het wel leuk vindt om mee te gaan.

Vandaag heeft Jazy een hindernis baan gekropen en op zijn buik op een plank met wieltjes zich met zijn armen naar Naëmi moeten vooruit duwen, wat hij niet heel leuk vondt maar hij deed het wel. Verder is ze bezig geweest met dierengeluiden, doormiddel van een dier te kiezen van een plaatje en dan deed Naëmi ze na met haar hoofd in een grote bak . Dat vond hij erg leuk om te doen, daar moest hij wel om lachen. We zien er ook een denkbeeldig beeld bij.
Daarna moest Jazy haar weer nadoen in die bak, de bak was om de klanken die hij zelf maakt beter te kunnen ervaren.
Hiermee konden ze spelende wijs verschillende klanken oefenen.
Zelie had er vandaag ook weer heel erg veel zin, ze gingen vandaag de pelikanen voeren, helemaal geweldig.
Dat had ze aangeven in het begin van de week om te mogen doen, want ieder kind mocht iets uitkiezen.

Daarna omkleden wetsuit aan en naar het dok.

Vandaag zat iedereen naast elkaar in hetzelfde water op hun eigen dok. Zag er wel knus en mooi uit om andere ook aan werk te zien.
Vandaag ging het ook weer best goed met het water ingaan, even huilen/jammeren als Jazy het water in ging maar dat was vrij snel over.

Vandaag zwom Jazy gewoon weer met Bonnie, heerlijk achterin waar Sami ook aan het zwemmen was.

Bonnie dwong Naëmi om achterin te blijven omdat ze ook bij Sami wilde zijn, maar dat was niet erg het ging ook heel goed zo.
Ze was erg lief en rustig voor Jazy ze voelt hem goed aan. Mooi om te zien.

Toen ze weer terug bij het dok waren mocht Jazy uit 2 plaatjes kiezen waarmee hij en Bonnie gingen spelen, Jazy koos voor de ring.
 Die mocht hij dan weggooien zodat Bonnie hem op haar snuit terugbracht.
Jazy mocht hem dan van haar snuit afhalen. Hij moest er om lachen, en dat deden ze een paar keer.
Daarna hebben ze weer even op het dok gewerkt om zijn tong in zijn mond te houden .Doormiddel van verschillende materialen zoals ook zijn drinkbeker te gebruiken. Samen met de logopedist hebben ze dat doorgesproken.
Hierna mocht Jazy nog een keuze maken uit 2 andere kaartjes hij koos nu voor dansen, met het dansen kwam Bonnie ongeveer een halve meter uit het water en mocht Jazy haar zij vinnen vasthouden, dit vond hij erg leuk maar ook wel erg spannend na haar dansje ging Bonnie nog even spetteren en dat vond hij dan weer minder leuk.
Om het goed te maken kreeg hij nog een dikke kus van Bonnie, daarna weer op het dok en toen beloonde Bonnie hem nog met een paar mooie sprongen boven water.
En zo kwam er weer een mooi einde aan deze sessie op naar de douches en nabespreking.
Naëmi is erg tevreden hoe Jazy dingen oppakt, want ondanks zijn verdriet met bepaalde oefeningen laat hij wel goed zien dat hij open staat om te leren.
We hebben weer een goede tip gehad om te oefenen met zijn tongetje binnen te houden tijdens het drinken, dit ook even aan ons laten zien en dit werkt dus ook hier gaan we meteen mee door.
Ook een goede manier aan ons meegegeven om Jazy meer bewust te maken van zijn verschillende lichaamsdelen.
Op weer naar morgen dag 5 wat gaat het snel.
Liefs kus Arno, Rianne, Zelie en Jazy.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *