Jules, Dag 5 – 2 juni 2017

Zo de eerste week zit erop. Het is voorbij gevlogen moet ik zeggen. Ik heb het naar mijn zin hier, maar af en toe vraag ik ook even wanneer we weer naar huis gaan.

Ik heb vandaag nog lekker gewerkt binnen en buiten. Binnen hebben we gewerkt met diepe druk. Babette heeft al mijn lichaamsdelen, zoals mijn voeten, knieën, heupen, rug, armen, handen eens stevig trillend vastgepakt. Een lichaamsbegroeting noemt zij dat. Ik moest hier erg om lachen.

Ook ben ik in een handdoek gaan liggen en werd ik lekker geschommeld op het dok. Een soort hangmat zeg maar. Relaxed hoor. Daarnaast oefeningen gedaan met kaartjes kiezen en veel met Bonnie gezwommen. Ik raak Bonnie aan met ‘vinnen’/handen schudden, maar spontaan aaien doe ik nog niet hoor. Voor mij is ze te glad, te groot, ik weet het niet.

Aan het eind hebben mijn ouders met Babette gesproken hoe zij de week hebben ervaren. Ze vinden dat ik al veel heb geleerd en veel beter de dagelijkse dingen doe. En we hebben afgesproken dat zij 1 woord niet meer tegen mij mogen zeggen, en dat is NEE :} . Dat wordt nog best lastig voor ze. Dit betekent vooral richten op en zeggen wat je wilt dat ik doe. Ze hebben er samen met Lennard een weddenschap opgezet, wie het minste NEE kan zeggen. Dat wordt keihard werken voor ze.

Morgen gaan mijn ouders en Lennard met Bonnie zwemmen, de ‘family swim’. Mijn moeder is er een beetje zenuwachtig over. Maar goed, dan weet ze tenminste wat het is en betekent om samen met zo’n groot dier samen in het water te zijn.

Daarna even rust om alle ervaringen te laten bezinken. We gaan maandag weer aan de slag.

Goed weekend allemaal, Jules

2 gedachten over “Jules, Dag 5 – 2 juni 2017”

  1. Leuk om het allemaal te lezen Jules! Maar je moet wel hard werken zeg. Hopelijk krijg je ook genoeg schepminuten 😉
    Doe je Bonnie & de rest de groeten van ons? Succes en veel plezier nog daar.
    Sasan & Roeline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *