Jules, Dag 7 – 6 juni 2017

De tijd vliegt. Nog maar 3 therapiedagen te gaan. En dat is nog maar zo kort, voor wat ik allemaal nog wil leren 🙂 . Douchen is een makkie geworden. Rustig meelopen ook. Een kus heb ik wel verdiend.

Wel moet ik nog werken aan het op tijd naar de WC gaan, tandenpoetsen met de electrische tandenborstel, haren kammen en het haren knippen bij de kapper. Ook ga ik met Lennard aan de slag. Als echte broers stoeien we veel met elkaar, maar ik kan niet zo goed stop zeggen. Dus daar gaan we aan werken. Morgen mag Lennard weer mee.

Vandaag was een leuke dag. Ik heb bij Babette mijn lunch gegeten. Harde dingen zoals een appel laat ik liever links liggen. Als ik een lekker stukje chocolade als beloning krijg, eet ik het toch maar op. Kauwen met mijn kiezen kan ik best en is goed voor mijn gevoel in mijn mond. Ook vandaag weer met trilstaafjes het gevoel in en rondom mijn wangen gestimuleerd.

Daarna weer op het dok gewerkt. Wat een harde wind was er vandaag. Onze petjes vlogen telkens af. Ik heb weer wat meer klankgebaren gezegd, zoals eend en bal. Lekker gewerkt dus.

groetjes van Jules

Een gedachte over “Jules, Dag 7 – 6 juni 2017”

  1. Lieve Jules, Wat fijn dat het zo goed met je gaat en dat je zo goed je best doet. Wat gaat de tijd snel voorbij hè als je zo hard aan het werk bent. Nou ik ben benieuwd of ze je haren ook mogen knippen, dat zou geweldig zijn. Nou heel veel plezier nog en tot de volgende blog.
    Liefs van ons allemaal en een dikke kus voor alle dingen die je al geleerd hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *