Jules, dag 8 – 7 juni 2017

Hallo,

Vanochtend ging ik nog even naar het strand om wat zand te scheppen en daarna meteen door naar de therapie. Je wordt er wel warm van hoor zo op het strand, zelfs met een bewolkte dag als vandaag. Gelukkig kon ik nog even binnen lunchen bij het CDTC waar het lekker koel is zodat ik een beetje afgekoeld aan de slag kon gaan.

Vandaag samen met Lennard binnen gewerkt in de oefenruimte. Ik vond het echt heel gezellig dat hij mee was. Met behulp van het kwaliteitenspel hebben wij voor elkaar onze positieve kwaliteiten benoemt. We mochten allebei 4 kaartjes kiezen en Lennard mocht dan benoemen waarom deze kwaliteiten kloppen. Zo ben ik meestal blij en kan ik heel grappig zijn. Lennard is altijd heel enthousiast en behulpzaam. Ook is hij eerlijk over wat hij van mij vindt, soms aardig, maar ook soms stom. Nou, dat is fijn dat we dit van elkaar weten.

Ik ging vandaag alleen het dok op, morgen mag Lennard mee. Hier heb ik weer lekker met Bonnie gezwommen en hebben we op het dok allerlei materialen op mijn hoofd gedaan. Ik mocht telkens kiezen wat, zo koos ik ook een afwasborstel. Vreemd, maar oké. Babette bewoog deze door mijn haar en deed alsof ze een stukje haar ging knippen. Dat was wel een beetje gek. Morgen gaan we hier mee verder.

Vandaag heeft het hotel een ‘kids movie night’ georganiseerd. De film Spongebob Squarepants wordt in de bibliotheek gedraaid. Gaan we met alle kinderen die in het hotel zijn kijken. Gezellig.

Doei, Jules

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *