Jules, Dag 9 & 10 – 8 & 9 juni 2017

Lieve allemaal, vandaag is onze laatste dag dolfijntherapie aangebroken.

Gisteren hadden we nog een drukke dag en heb ik hard gewerkt. Ik had een ‘kapperafspraak’. Ik mocht kiezen met welke borstel mijn haar gekampt werd en met welke schaar mijn haar geknipt. Er stond een grote spiegel, dus ik kon goed meekijken. Het was geen probleem en mijn haar zit ook nog eens erg goed. Ik kreeg een groot applaus toen het klaar was.

Lennard ging mee het dok op. We gingen elkaar masseren met de borstels. Als het genoeg was, moesten we stop zeggen of gebaren, dat vind ik nog best lastig. En daarna nog lekker gezwommen met Bonnie.

Vandaag, vrijdag dan echt de laatste keer. We hebben alle oefeningen nog eens herhaald en ik heb nog heerlijk met Bonnie en ook Sami gezwommen. Ze hebben mij nog 1 keer hun mooiste kunstjes laten zien.
Ik vond het echt heel fijn om hier te zijn. Ik heb hier heel veel geleerd. En niet alleen ik, ook mijn ouders en broer. En ja, dat kon alleen maar dankzij jullie allemaal. Dus namens mijzelf, Marja, Robèrt en Lennard super bedankt voor jullie positieve aandacht en bijdrage om dit mogelijk te hebben gemaakt. Ik ga straks lekker terug naar Nederland, maar zal nog vaak aan mijn dolfijnavontuur terugdenken.

Dikke kus, Jules

Tot slot grote dank aan de Stichting Syndroom van de Lach, een fantastische stichting die met zo’n enthousiasme en positieve missie kinderen met een beperking in staat stelt om te kunnen leren en ontwikkelen met deze therapie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *