Puck

Van 16 oktober tot en met 27 oktober 2017 volgt Puck de Dolfijnondersteunde therapie. Via onderstaande links kan je de blog lezen van haar therapie.
Puck, Dag 0.1 – 14 oktober 2017
Puck, Dag 1 – 16 oktober 2017
Puck, Dag 2 – 17 oktober 2017
Puck, Dag 3 – 18 oktober 2017
Puck, Dag 4 – 19 oktober 2017
Puck, Dag 5 – 20 oktober 2017

Weekend Blog
Puck, Dag 6 – 23 oktober 2017
Puck, Dag 7 – 24 oktober 2017
Puck, Dag 8 – 25 oktober 2017
Puck, Dag 9 – 26 oktober 2017
Puck, Dag 10 – 27 oktober 2017

Puck in het ziekenhuis

Op maandag 20 maart 2017 zou Puck beginnen met haar dolfijntherapie. Iets waar zij, haar ouders Mindy & Frank en zusje Soof al heel lang naar uitkijken. Helaas is Puck op Curacao met een longontsteking opgenomen in het ziekenhuis.
Dat is natuurlijk ontzettend verdrietig! Laten we Puck, maar ook Mindy, Frank en Soof heel veel sterkte wensen, zodat Puck weer heel snel beter wordt.

Samen met Frank & Mindy, het CDTC en de verzekering gaan we natuurlijk zorgen dat Puck op een later moment de therapie kan gaan volgen.

Puck

Puck is onze oudste dochter en grote zus van Soof. Zij is geboren op 6 maart 2013, na een gecompliceerde zwangerschap. Al snel na de geboorte bleek dat Puck een extra bijzonder meisje is. Puck heeft namelijk het Puckdownsyndroom.

Na behoorlijke opstart problemen na haar geboorte, liet Puck al snel zien dat ze erg leergierig is, vooral door gedrag en handelingen van anderen te kopiëren. Naarmate ze ouder wordt, merken we dat haar ontwikkeling steeds wat verder achter gaat lopen op die van leeftijdsgenootjes.

Puck is een heel lief en sensitief meisje, ze beleeft en toont haar emoties heel intens. Dit maakt haar karakter heel puur en prachtig, maar ook lastig. Lastig voor haar om zich soms op de juiste manier te uiten, lastig voor anderen om haar te begrijpen. Puck begrijpt veel en heeft dan ook zelf snel door wanneer zij niet begrepen wordt. Door een achterstand in haar spraak en taal geeft dat regelmatig frustraties. Wat logisch is…. Want hoe vervelend is het wanneer je niet begrepen wordt?

Puck heeft medisch nogal wat pech met haar longen, waardoor ze met haar jonge leeftijd al regelmatig in het ziekenhuis heeft gelegen. Maar ondanks tegenslagen, vervelende onderzoeken of behandelingen blijft Puck een ontzettende schat, die iedereen steeds weer haar mooiste lach en daarmee ook wat extra liefde geeft.

Net als iedere andere ouder, gunnen wij onze kinderen ook het beste van de wereld. Wij zijn ervan overtuigd, dat de dolfijnondersteunde therapie van het CDTC in Curaçao zowel Puck als ons gezin veel kan leren en brengen. Een unieke mogelijkheid die wij graag willen benutten. Een droom die hopelijk met uw hulp steeds een stukje dichterbij mag komen.

Groetjes Frank – Mindy – Puck en Soof

Een gedachte over “Puck”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *