Norah, Dag 3 – 3 mei 2017

Vandaag was het een hele leuke dag want vandaag was het Dok dag! Jérôme de grote broer van Norah mocht mee op het dok!

Maar Jérôme moest nog even wachten, want eerst ging Norah binnen aan het werk met Babette en stagaire Cordney.
Ze hebben samen met Norah het dagschema doorgenomen d.m.v. de picto’s. Daarna kreeg Norah een verzwaringsvestje om en werd ze op een wiebelkussen gezet. Dit is een goede evenwichts oefening. Na het balanceren. Was het tijd om te ontspannen. Norah werd gemasseerd met dikke nivea crème. Dit vond Norah een heerlijk gevoel! Daarna kreeg Norah een bak met rijst waar dierenkaarten in zaten. Die haalde ze 1 voor 1 eruit. Norah keek ernaar. Babette vertelde Norah welk dier dat was en deed het geluid erbij voor. Norah deed een paar keer de dierengeluiden van het paard, schaap en koe na! Dat is heel knap! Norah heeft veel herhaling nodig. En de tijd om de dingen te verwerken! Maar ze kan het wel!
Na het werk was het tijd om naar Bonnie te gaan! ? Norah kwam naar buiten in haar mooie pak! Ze was er weer helemaal klaar voor! Jérôme mocht mee! Wauw dat vond Jérôme heel leuk! Beneden kreeg Norah haar gele zwemvest om. En Jérôme kreeg een blauwe zwemband om.
Aangekomen bij het dok. Jérôme ging naast Romy de dolfijntrainster van Bonnie zitten.
Ik zag van een afstand hoe Jérôme voor de 1e x contact maakte met Bonnie! Dat was echt heel bijzonder! Romy heeft Jerome heel veel uitgelegd over Bonnie.
Daar zaten ze dan, mijn twee schatjes! Ik zag van een afstand wat t met Jérôme deed! Wat er dan door je heen gaat! Is echt onbeschrijflijk! Zo fijn! Ik moest er een traantje van laten! Ik zag ze allebei stralen van geluk! Wat die Bonnie ? met Norah en Jérôme doet is echt ongelooflijk! ❤
Norah ging het water in. Gieren van geluk wat ze deed terwijl ze af en toe de dolfijn vlug aaide. Wat een pret! Na het zwemmen liet Jérôme haar 2 kaarten zien waaruit Norah kon kiezen. Norah tikte heel duidelijk met haar hand op 1 kaart. Dat spel wou ze met Bonnie doen. Spelen met de bal. Dat was leuk! Ook heeft Norah Bonnie nog geaaid op de buik. Het aaien uit haarzelf gaat steeds beter!
Na het plezier in het water. Ging Norah samen met Jérôme een dobbel spel doen. Daarop stonden allemaal dieren. En telkens deden Jérôme en Babette het dieren geluid voor. Ook hier liet Norah af en toe de dieren geluiden horen! Ze genoten van het spel! Jérôme mocht Bonnie voeren! En spelletjes met Bonnie doen ?Jérôme kreeg zelfs nog een kusje van Bonnie! ?Wat bijzonder lief! In het water ging Norah nog lekker scheuren door de bellyride met Bonnie! Wauw dat ging lekker hard! Stoere Norah! En Norah kreeg ook nog een kusje van Bonnie! Norah is heel enthousiast! Ze vind het vanaf dag 1 super leuk! Ze vind het heerlijk met Bonnie! ?Norah is steeds meer en duidelijker aan het brabbelen!

Groetjes Jannemieke

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *