Norah, Dag 8 – 10 mei 2017

Norah heeft het vandaag weer goed gedaan. Binnen is weer met Norah het dagprogramma doorgenomen. Daarna kreeg ze een zwaartevestje om. En mocht ze op een wiebel kussen zitten. Vandaag moest ik wat te eten en te drinken meenemen, zodat Babette (logopediste) kon zien hoe dat gaat. Ik mocht vandaag binnen meekijken.

Ik geef Norah drinken uit een rietje. Ze heeft me aangeraden om thuis te oefenen met leren drinken uit een beker. Omdat je daarmee alle mondspieren stimuleert. Buiten heeft ze weer heerlijk allerlei zwemactiviteiten met de dolfijn Bonnie en haar zoon Sami gedaan. ??

Op het dok mocht Norah weer de activiteiten die vandaag gedaan zijn van het bord afpakken en aan de achterkant plakken. Zo werken ze het hele picto bord elke dag af.  Op het dok is gewerkt aan de mondmotoriek. Met een kauwslang. En speciale materialen.

Na doktijd! Was het weer watertijd! Ondanks dat Norah haar therapie pas om 15.30 uur begint. (Laatste therapie groep van de dag) en al heel veel had gewandeld hield Norah het goed vol! ?

Jérôme heeft vandaag bij de broertjes en zusjes club alles geleerd over wat een dolfijntrainer allemaal doet! Hij vond het ook weer erg leuk! ?

Het was weer een goede dag! ?Nog maar 2 dagen en dan is de therapie alweer voorbij! ? Laten we daar nog maar niet aan denken!

We gaan er morgen weer tegenaan!

Tot morgen!

Groetjes Jannemieke

2 gedachten over “Norah, Dag 8 – 10 mei 2017”

  1. Lieve Jannemieke,
    alweer de laatste dagen van de therapie.
    Heb het allemaal goed kunnen volgen op de iPad van Anneke en heel leuk om te zien.
    Liefs, tante Anke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *