Norah, Dag 9 – 11 mei 2017

Vandaag is Norah binnen weer eerst aan het werk gezet. Eerst even de dag doornemenmet de dagpicto’s. Daarna mocht Norah eerst op een trampoline springen. Waarna ze over een tegel pad met verschillende structuren mocht lopen.

Bij eentje zette ze haar ene voet er wel op en haar andere niet. Waarna ze bij een bak met bonen kwam waar verschillende mondmotoriek materialen in zitten. Daar mocht ze iets uit grabbelen. Met de therapeutische vibratiestaaf is binnen en buiten de mond gewerkt. Vorige week reageerde Norah daar afwerend op. Dit gaat nu al veel beter.

Ook is er aan de lichamelijke waarneming gewerkt door Norah te masseren met harde prikkels.

Tijdens de eerste watertijd keek Norah goed naar Bonnie en legde ze haar hand op Bonnie. ? Ze had weer veel plezier in het water met Bonnie! Dansen, zwemmen, sprongen, kusje, spetteren, met de bal, de dolfijn maakte bubbels,Belly ride  en nog veel meer hebben ze samen gedaan!
Op het dok zijn de afgewerkte activiteiten door Norah op het picto bord geplakt.
Norah pakte een blokje, Babette begeleid Norah met het blokje naar de box brengen.
Als Norah kijkt dan laat ze het blokje in de box vallen. Babette ziet dat Norah er eerst heel lang over deed en dat ze nu steeds beter begrijpt dat als ze kijkt dat er dan wat gebeurd ?
In de tweede watertijd mocht ik bij het dok meegenieten. ?Heerlijk om mijn dochter zo te zien genieten! Het was een fantastische dag!

?Groetjes Jannemieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *