Patty, Dag 6 – 6 november 2017

Na een druk maar leuk weekend begint Patty aan haar tweede week van de therapie en ze is blij dat ze weer heen mag.

Na een luide begroeting met Babette en Lieke gaat Patty zich omkleden en gaat ze door naar de oefenruimte.
Wij mogen deze dag ook even in de oefenruimte komen om te zien hoe wij Patty kunnen helpen om haar te helpen om haar concentratie te verbeteren.

Om te beginnen moeten wij de handen bij Patty in de zij leggen en net zoveel kracht zetten dat je handen beginnen te trillen en dit doet bij Patty geen pijn. Je gaat van de zij naar de schouders, bovenarmen, onderarmen, handen, vingers en dan door naar de benen en de tenen en als laatste het hoofd dit moeten wij straks iedere dag doen voor dat ze naar school gaat.

Na dat Patty klaar was kwam ze buiten op een evenwichtskarretje dat vond ze geweldig… Babette trok haar en Patty moest goed blijven zitten en dat ging haar goed af.

Op het dok weer allerlei oefeningen gedaan voor haar spraak en ze leren Patty dat ze rustiger moet praten maar dat valt nog niet mee maar als we tegen haar zeggen dat het iets rustiger moet dan lukt het wel redelijk.

Grote pret was het met chabalita in het water, ringen gooien, spetteren met de voeten en chabalita met haar staart.
Het grote slotstuk was toch op een een kleine surfplank met Babette en dat dolfijn Bonnie en haar dochter Sami hun vooruit duwden en dat ging hard.
Super was dat om te zien.

Wij zeiden nog tegen elkaar… Chabalita is in buren geweest bij dok 4… Klopte dus wel want die mocht niet duwen want ze heeft een wondje aan haar neus. De mensen hier zorgen bijzonder goed voor de dolfijnen hier?.

Deze therapie sessie is weer omgevlogen.
Na de bespreking was het weer tijd om wat te gaan eten en te gaan zwemmen bij Pirates Bay.

Tot morgen ✋

Een gedachte over “Patty, Dag 6 – 6 november 2017”

  1. Elke dag kijken wij met de klas naar jou. Leuk om te zien dat je het naar je zin hebt. Wij hebben het mooie kaartje van jou ontvangen. Geniet er nog even van. Groeten van klas 3A

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *