Patty, Dag 8, 8 november 2017

Na een goede nacht was Patty redelijk goed gemutst vanmorgen.

Na het ontbijt zijn wij weer richting cdtc gegaan met een redelijk rustige Patty op de achterbank want ze had de slaap nog niet helemaal uit? maar eenmaal aangekomen bij de dolfijnen was ze weer in opperbeste stemming.

Na de begroeting ging Patty met Babette en Lieke weer naar de oefenruimte om weer de oefeningen te gaan doen waarmee we thuis aan de slag te kunnen.

Na deze sessie kwam Patty naar buiten met Babette op het bord met wieltjes een soort van skateboard met een touw eraan vast gebonden. Dit is voor balans houden en het vast houden van het touw voor de spieren om kracht te zetten in de armen.
Patty geniet van alles maar het allermooiste is toch het zwemmen met Chabalita en ik snap dat helemaal want als je de dolfijnen ziet dan word je daar spontaan verliefd op.
Ze kijken je ook zo aan met hun oogjes ze hebben heel goed in de gaten dat je naar ze staat te kijken en dan komen ze je even begroeten, ze hebben vind ik een hoog knuffel gehalte? zulke mooie dieren zijn het en zo intelligent.

Vandaag weer oefeningen gedaan en spelletjes met Chabalita.
Patty praat vrij veel in het water en dat mag maar ze is verder heel rustig in het water je ziet dat ze geniet zo mooi om te zien.

Na de therapie de bespreking en Patty heeft huiswerk meegekregen om het refrein van een liedje van Frans Duijts te leren. Dit is omdat ze  het plaatje mooi maar ze kent alleen het eerste woord en het laatste woord van het liedje en de rest mompelt ze en nu is de bedoeling dat wij haar daar mee helpen om de andere woorden duidelijk te laten uitspreken.

Na de therapie zijn wij met zijn allen naar bleu bay gegaan om te zwemmen, snorkelen en natuurlijk heerlijk gegeten en gedronken ???

Tot morgen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *