Ralph, Dag 10 – 11 mei 2018

Laatste dag… Jammer!
De meiden waren helemaal zenuwachtig want ze gaven een optreden met de kids club. Een aantal therapeuten en dolfijntrainers kwamen ook kijken, samen met ouders, opa’s en oma’s. Het was het dansje van Fitlala en ze deden het super! Je zag dat ze goed geoefend hadden. Groot applaus en trotse Kids!

Helaas kreeg Ralph in de oefenruimte een stevige epileptische aanval. Dat gooide flink roet in het eten. Nadat hij was bijgekomen en uitgerust heeft hij nog even op het dok gezeten en vanaf daar contact gehad met Chabelita en gedag gezegd. We hielden hem goed in de gaten en we zagen nog een klein lachje. Ralph kreeg nog een mapje met foto’s als souvenir – die hij uitgebreid bekeek – en de stick met alle foto’s en video.

We namen allemaal afscheid met een knuffel en toen zat het erop! We zijn dankbaar dat ons deze twee weken weer gegund waren en blij met de resultaten en het grote plezier dat Ralph had. Iedereen die ons geholpen heeft, stichting Syndroom van de Lach en Curaçao Dolfin Therapy Center: bedankt!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *