Ralph, dag 10 – 12 februari 2016

Een beetje mat en heel bewust van alle laatste keren gaan we strandvandaag naar het CDTC. De laatste keer naar binnen, wachten en Ralph die rondrijdt, de meiden voor de laatste keer naar de kids club… Jammer dat het bijna voorbij is. Ralph doet het goed met oefenen als hij het de moeite waard vindt. Dus als het een speeltje is dat hij heel graag wil, neemt hij ook de moeite om dit duidelijk te maken. Dat is ook wat wij herkennen, hij is alleen te motiveren als hij er zelf echt iets aan heeft. De ja en nee knoppen zijn inmiddels besteld en liggen hopelijk op ons te wachten als we thuiskomen.
In het water is het weer genieten.

Kanoa springt nog een paar keer extra over de stok, ze doen een buikrondje en gaan nog een keer lekker hard op het bodyboard. Op het dock doet Ralph ook heel goed zijn best en is voor het eerst niet ongeduldig om weer het water in te gaan. Hij kijkt goed naar de foto’s en kiest duidelijk voor zijn favoriete speelgoed.

bodyboard
Bij de nabespreking legt Merel nog eens uit hoe het werken met de foto’s en knoppen gaat en laat ze aan onze handen voelen hoe ze de lichaamsbegroeting doet. Nuttig, want ik deed het steeds veel steviger waardoor Ralph lag te gieren van het lachen maar wat niet de rust oplevert waarvoor het bedoeld is. We krijgen een hele mooie foto en een film over Ralph zijn therapie. Zo kan hij nog vaak nagenieten van deze geweldige ervaring. Bij het afscheid begint Ralph te huilen en wij leven met hem mee.

Tot slot willen we iedereen die ons gesteund heeft hier te komen ontzettend hartelijk bedanken! Dank jullie wel voor jullie bijdragen, belangstelling en support!!! En natuurlijk Merel, beide Babettes en Kanoa bedankt voor al jullie enthousiasme, professionaliteit en de super ervaring!

come back soon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *