Superkids dag! 

Vandaag alweer de een na laatste dag bij het CDTC. Wat gaat het toch weer snel voorbij! Zelfs de kinderen gaven dit vandaag aan bij zowel Laura als Talina. Voor je gevoel ben je nog maar een paar dagen bezig, terwijl na vandaag er toch al 9 van de 10 dagen therapie opzitten.

Na een lekker ontbijtje met vers brood van de bakker zijn we vanmorgen weer vol goede moed en zin vertrokken naar het CDTC. De laatste 2 dagen is het weer hier wat minder geworden. Het is wat benauwder doordat er af en toe een regenbui valt. De zon schijnt nog wel heel fel en veel hoor! Maar de luchtvochtigheid is hoog.

Vandaag stond het siblingsprogramma in het teken van afronding. Morgen hebben de zussen een dolfijn-trainersdag en dan zit het er alweer op voor ze. We zijn de dag begonnen (nadat Puck opgehaald was door haar team) bij Laura en Nadine. Alle 3 de zussen werden in het zonnetje gezet. Ze hebben een lieve kaart, een mooie foto met Chabelita, hun werkjes gebundeld meegekregen in een mooie tas.
We hebben met elkaar een opdracht uitgevoerd en als verrassing hebben wij als ouders voor alle meiden een brief geschreven waarom wij trots zijn op wie ze zijn. (Dit laatste was een verrassing voor ze!)
Daarna zijn wij (Frank-Jelle en ik) naar het Dock gegaan waar Puck inmiddels hard aan het werk was. Talina (of eigenlijk Puck zelf) heeft ons laten zien hoe wij de Z-Vibe bij haar kunnen gebruiken om de spieren rondom haar mond extra te stimuleren en te activeren. Een methode die Puck zou kunnen helpen om een betere controle over haar mond en tong te krijgen. (Wat als vanzelfsprekend ook weer belangrijk is voor haar spraakontwikkeling).
Al snel kwam de andere meiden ook bij ons en mochten zij weer het Dock zelf op om afscheid te nemen van Chabelita. Ze hebben nog wat spelletjes gedaan met vieren en Chabelita nog flink gedag geaaid.
Overigens… om jullie mee te nemen waar ik nu blog; bij het zwembad van Lions Dive. Doordat de wind iets anders is gaan staan sinds 2 dagen en er af en toe een flinke bui valt is het zeewater bij Mambo erg troebel. Dus … lekker het zwembad hier in gedoken.

Ik zit dus in een lounge hoekje hier bij het zwembad en er klom serieus net een leguaan tegen mijn stoel omhoog! Jawel…. ook al lopen er heel veel leguanen hier rond, ben ik er niet bang voor, schrok ik me rot toen hij me even meende aan te moeten raken! Hahahaha brutaal beest!

Morgen staat er nog een druk programma op ons te wachten en de grote eind evaluatie. Voor nu ga ik afronden en wens jullie allemaal een fijn moment (wanneer je dit hebt gelezen…)