Suus, Dag 10 – 3 juni 2016

Helaas alweer de laatste dag van de therapie…. Het lijkt voorbij gevlogen!!
dag10chabelitaVandaag doen Bibi en Lisette de therapie weer samen.
Met de binnentherapie mag ik nog een keer mee om filmpjes te maken van de oefeningen voor Suus haar rug. Daarna worden er weer keuzes gemaakt aan de hand van kaartjes.
dag10bubbels
In het water doen Suus en Chabelita weer een aantal spelletjes met de bal, de hoepel, bellen blazen etc. Suus is Chabelita de hele tijd aan het aaien en wil soms zelfs even een hapje uit haar vin nemen…
dag10jumpdag10hapje

 

Tijdens Doktijd oefent Lisette met de mond massage. Suus sluit haar lippen nu heel goed om het opzetstukje !! en de wangmassage vindt Suus zo lekker dat ze telkens weer met haar mond open gaat zitten voor nog een keer.
dag10doei1

En dan, de laatste keer het water in en afscheid nemen van Chabelita !!

Bibi, Lisette, Chabelita en Nina ontzettend bedankt!
dag10groep
Het was weer een fantastische therapie. We hebben ontzettend veel geleerd! & voldoende handvatten gekregen om de aankomende tijd thuis mee verder te gaan werken.

2 gedachten over “Suus, Dag 10 – 3 juni 2016”

  1. Wat heb ik genoten van het lezen van jullie blog, de therapie van Suus, ik hoop dat jullie veel geleerd hebben en hoop ook weer op een mega stap vooruit met Suus. ?

  2. Wat hebben we genoten van jouw schitterende therapie lieve Suus en de geweldige therapeuten en natuurlijk de ongelooflijke dolfijnen. Heel veel succes met alle aangegeven handvatten te gaan gebruiken samen met papa en mama xxxx van ons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *