Suus, Dag 3 – 25 mei 2016

Vandaag is Suus tijdens de binnen therapie gestart met het zitten op dag3kroeleneen bal met een verzwaringsdeken over haar benen. Dat vond ze totaal NIET leuk en dus was ze erg aan het mopperen!

Vervolgens moest Suus met behulp van kaarten kiezen met welk Sensorisch materiaal ze wilde spelen. En ze mag met behulp van Ja – Nee kaarten kiezen of ze nog een keer met de bal wil spelen…
dag3janee
Het drinken werd geoefend met een speciale drinkbeker. Suus had eerst geen interesse, maar toen een trillend staafje tegen de drinkbeker werd gehouden, wilde ze hem bij haar mond houden.
Als er melk uit beker in haar mond komt, snapt ze nu nog niet wat ze ermee moet doen…. Bij het drinken uit haar fles is de beleving heel anders, omdat ze dan moet zuigen aan haar speen waarna er melk in haar mond komt. De perceptie in haar mond moet verbeteren om te gaan leren slikken.
dag3voetenneus
Toen was het racetijd !! Oefenen mrolstoelet rolstoel rijden.. Suus ging heel goed met haar linkerhand rijden… maar nog niet beide handen samen.

In het water werd weer genoten.  Suus zoekt Chabelita veel op en ze geniet van het contact met de dolfijn. Ze aait Chabelita, doet haar voeten tegen de dolfijnneus, ze dansen samen en natuurlijk ook weer volop geklets van de dames. Vandaag mochten wij naast het dok staan dus we konden alles goed van dichtbij bekijken
dag3uittwater
Door de harde wind waren de oefeningen op het dok vandaag niet echt succesvol. Suus was erg onrustig en beweeglijk en had geen zin om te proberen iets te eten. Eigenlijk wilde ze maar 1 ding: Het water weer in !!

7 gedachten over “Suus, Dag 3 – 25 mei 2016”

  1. WAUW!!! wat een positieve ontwikkelingen….
    Super om te lezen….en zo te zien is het naast hard werken ook genieten, heerlijk die brede glimlach op d’r gezicht ;o))

    1. Hi Lenie! Dat weten we niet precies, maar als we met haar wandelen in de rolstoel dan wil ze altijd alle lantaarnpalen aanraken. Die ziet ze vanaf een metertje of 4-5 wel staan.

  2. Ffftttt wat ist ook vandaag weer werken geblazen geweest. Ga zo door lieverd, het levert je heel veel moois op. Op naar dag 4!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *