Suus, Dag 4 – 2 maart 2017

De vierde dag van de therapie is vaak een dag met wat weerslag op het therapiekind. De dagen zijn intensief en na drie dagen slaat de vermoeidheid toe. Suus heeft de afgelopen nachten slecht geslapen, dus een beetje vermoeid is zij wel.

Giraf-therapie/fotograaf Hermie Boumans

Tijdens de therapie in het therapiehuis heeft Suus 20 minuten haar corset aangehad. Verder heeft ze weer geoefend met de pictogrammen en hebben Dirkje en Jelske goed gekeken hoe Suus reageert op verschillende impulsen. Het was een speciale dag, want de fotograaf was aanwezig. Niet dat Suus zich daar iets van aantrekt…. maar toch!

In het zwembad volgden dezelfde oefeningen als andere dagen en Suus was weer heel serieus. Na een tijdje ging ze toch wel in haar oogjes wrijven om aan te geven dat ze een beetje moe is. Tijdens de zwembad therapie spraken wij met Astrid om door te nemen hoe we eea in het dagelijks leven kunnen integreren. En dat is niet gemakkelijk. Gezien Suus haar gedrag zou het mooi zijn om veelvuldig prikkels af te wisselen en verveling en frustratie voor te zijn. Wij hebben de dagritmes thuis en op het KDC doorgenomen.

Om 10:30 uur kwamen Floor, Pien en Mees ook naar het therapiehuis, zodat we de familiefoto konden laten maken door de fotograaf. Vaak een hele toer, maar nu was de foto snel gemaakt. We zijn benieuwd naar het resultaat !

En ook al was het onstuimig weer (wind en regen) we gingen in de middag toch naar de Efteling. Suus heeft enorm genoten in de draaimolen, de Carnaval, de Droomvlucht en nog wat andere attracties. Nu lekker slapen (hopen we) en morgen de laatste dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *