Suus, Dag 6 – 30 mei 2016

Vandaag zwemt Suus met hoofdtherapeute Heike. Bibi is het hele balweekend ziek geweest en het is te zwaar voor haar om met Suus te zwemmen. De therapie “op het droge” en op het Dok doet Bibi wel zelf. Het gaf Bibi wel goed de gelegenheid om vanaf de kant naar Suus in het water te kijken om te zien hoe zij straalt !

Binnen wordt er weer geoefend met eten. Suus wordt al helemaal blij als ze de lepel en de bakjes eten ziet. Ze gaat ook even met haar handen voelen aan het eten.
Vandaag op het Menu: Humus, smeerkaas en een mix van pindakaas met jam. Suus proeft de verschillende smaken en is lekker aan het smakken. Slikken lijkt al iets beter te gaan, maar blijft wel moeilijk.
dag6happy
In het water is Suus rustig met haar armen en benen, maar wel erg afgeleid door het mooie witte horloge van Heike…
Het kiezen gaat echt fantastisch!! Ze kijkt goed naar de kaarten, pakt er 1 en geeft die daarna aan Chabelita.
Er wordt gespeeld met de bal, de ring en Chabelita spettert Suus kleddernat.
dag6spetter
Net als elke dag moet Suus om het water uit te komen eerst op handen en knieën gaan zitten om vervolgens vanuit die positie te gaan staan. Dit gaat echt al super goed !

Tijdens de Dok tijd gaat Suus achter het muurtje op een dag6doktijd“boonvormige bal” rek- en strek-oefeningen doen voor haar rug.
Suus vindt het niet zo leuk (het is eerlijk gezegd ook best een vervelende oefening, maar goed voor de soepelheid van haar rug ivm scoliose).
dag6staan
Chabelita en Suus zijn echt dikke vriendinnen aan het worden. ze zijn allebei dol op spelen, kletsen en zijn een ‘tikje’ ondeugend.

3 gedachten over “Suus, Dag 6 – 30 mei 2016”

  1. Wat byzonder hè Suus al die smaakjes? Voor mij was deze blog een mooi verjaarscadeautje. Ik ben zo trots op jou!

  2. Ook nu weer super goed geoefend Suus, zijn zo benieuwd om te zien wat je Allemaal geleerd hebt. Op naar morgen, xxxx van ons

  3. Oh. Wat een mooi verslag weer. En Suus lijkt weer zoveel te leren. Zo zie je maar wat intensieve therapie al voor verschil kan maken in zo’n relatief korte tijd. Echt fantastisch! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *