Suus, Dag 7 – 27 februari 2018

Suus was vandaag erg rustig, in het water dan. Bij de binnen-therapie was ze de bekende eigenwijze Suus. De eerste vraag is of ze op de power plate wil. En dan kiest ze duidelijk voor JA. De volgende vragen vindt Suus niet meer zo interessant.

De laatste dagen vindt Suus staan erg leuk. Door speeltjes aan te bieden aan een soort tafel wordt spelenderwijs geoefend met staan. Voor het aankleden is dit erg handig. Het schept echter ook uitdagingen: Hoe veilig is het als Suus zichzelf straks aan alles kan optrekken, maar nog niet weet hoe ze weer moet gaan zitten?

Zoals gezegd, in het water was Suus extreem rustig. Bijzonder om te zien hoe zij zich dan ontspant. Heerlijk liggend op Nubia of op de schouder van Lisette. Nubia blijft in zo’n situatie ook heel rustig.
De rest van de dag staat in het teken van zwemmen en zwemmen. Suus geniet van het zitten in haar “zwemband”. Je moet er wel bij blijven, want ze gaat continu aan de zijkant met haar hoofd volledig onder water en kan dan niet zelf terug. Mees heeft een filmpje met de onderwatercamera gemaakt en daarop zie je dat Suus onder water haar ogen en mond open heeft en keihard aan het lachen is !

Natuurlijk wordt er nog wel gedanst aan het einde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *