Suus, Dag 8 – 28 februari 2018

Zo, dat was een spetterend begin vandaag in het water. Kanoa had nog even niets te doen, dus kwam zij Nubia helpen. En Kanao kan het surfboard voortduwen! En daar ging Suus weer, met een heeeeele grote glimlach op haar gezicht. Heerlijk om haar zo te zien genieten. Kanoa bleef nog heel even met Nubia om te spetteren en een rondje met Suus te zwemmen… wat een luxe.

Kana en Nubia spetteren
Op het surfboard!

Verder valt op dat Suus erg alert is in het water. Ze houdt goed in de gaten waar Nubia is. Als er een ring wordt gegooid, dan zie je haar kijken waar de ring blijft. Het mooiste is nog dat als zij langs het “uitkijkpunt voor de ouders” komen, dat Suus echt naar ons kijkt.

Beentjes op de rug en vin goed vasthouden!

In de nabespreking heeft Lisette uitgelegd met welke attributen zij de mondmotoriek van Suus oefent tijdens de therapie. Gedurende de binnentherapie gebruikt zij ook verschillende soorten speelgoed. Ook daar krijgen we meer informatie over. Hoe graag we ook nog op Curacao willen blijven, uiteindelijk moeten we toch weer naar Nederland. En het is erg belangrijk om thuis door te gaan met de oefeningen. Lisette geeft ons hier wat tips over. De therapie is er tenslotte voor een structurele ontwikkeling.

2 gedachten over “Suus, Dag 8 – 28 februari 2018”

  1. Heerlijk om te zien hoe Suus geniet! Daardoor geniet het hele gezin (en wij ook)!! Hopelijk hebben jullie straks weer genoeg inspiratie om mee verder te gaan in Nederland!! Geniet van de laatste dagen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *