Thomas, Dag 6 – 27 februari 2017

Na een lekker weekeinde, waarbij we het eiland een beetje verkenden en de Carnavalparade hebben gezien, moest Thomas vandaag weer vroeg aan de slag.

Thomas kwam ontspannen aan bij de therapie, maar toen hij zijn stapelbakjes moest afgeven had hij het even moeilijk. Eerst deed hij ze samen met Lisa in de opruimbak, maar toen bedacht hij zich ineens dat dat niet de bedoeling was. Dus even was er groot verdriet.

Maar Thomas herpakte zich snel en accepteerde toen dat hij niet met de bakjes mocht spelen. Omdat Thomas vandaag wat sneller gefrustreerd was heeft Lisa het een beetje rustig aan gedaan. Thomas heeft in het verleden “ja” en “nee” gezegd, dus ze wilde vandaag proberen om dat uit te lokken. Dat is vandaag niet gelukt. Wel zei hij op enig moment “aap” toen hij met een muziekaap wilde spelen. Zo knap Thomas!

Met de ja- en neeknoppen werken ging vandaag weer heel goed en Thomas vond het heerlijk om met de dolfijnen te zwemmen.
Wij weten inmiddels hoe bijzonder dat is, want Salo, Suzanne, Eveline en ik mochten zaterdagochtend (om 8.10 uur!) zwemmen met Kanoa en Chabelita. Heel bijzonder om mee te maken. Maar echt ook wel spannend als zo’n grote snuit met hele scherpe tanden recht op je af komt zwemmen…. De foto’s van de family-swim volgen later. Spannend, wij hebben ze ook nog niet gezien.

Maar, terug naar Thomas, heerlijk gezwommen vandaag, Kanoa legde zijn snuit op Thomas zijn schouder en al kusjes gevend zwommen ze zo een stuk. Lief om te zien. Lisa gaf Thomas weer de complimenten voor zijn goede focus op de werkjes en toen, was de therapie van dag 6 alweer voorbij! De meiden vierden intussen Carnaval met de kids-club en hebben dus al vroeg op de ochtend een feestje achter de rug!

Salo, Laura, Suzanne, Eveline en Thomas

3 gedachten over “Thomas, Dag 6 – 27 februari 2017”

  1. Thomas,
    Wat ben jij hard aan het werk zeg! Wow we zijn hier diep onder de indruk kanjer!
    We kunnen nu niet meer wachten om met Davey te gaan!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *