Tijmen, Dag 1 – 29 februari 2016

Hallo allemaal,

Vandaag is het eindelijk zover, mijn eerste dag op de TijmenDolfijnenschool. Best spannend natuurlijk, maar ook erg leuk. Mama en papa brachten me om 10 uur naar het CDTC. Daar stonden mijn juf Lisette en Amber al klaar. Ik ging met Amber kennis maken en mijn wetsuit uitzoeken. Dat is een pak, dat mij warm houdt in de zee. Zo kon de juf nog even bijpraten met mama en papa.

Even later hebben de juf en ik samen met Amber de wetsuits aangetrokken en zijn we richting het dock gelopen. Het dock is een groot blauw vierkant dat op het water drijft. Daar zat mijn eigen dolfijnentrainster te wachten. En ja hoor, mijn eigen dolfijn Nubia kwam al vrolijk zwaaiend voorbij gezwommen. 

Ik heb ook nog een zwemgordel om gekregen, net als Lisette. Even het water voelen (bbrrrr, wat was dat koud!) en gezellig kennis gemaakt met Nubia.

Klaar voor het grote moment: PLONSSSS, het water in ?

Wel erg spannend en even wennen aan het koude water. Jullie zijn natuurlijk allemaal benieuwd wat ik met Lisette en Nubia in het water gedaan heb?

Eerst gekletst met Nubia; wat kan zij grappige geluiden maken zeg ?!

Ook nog gevoeld aan Nubia’s buikje, vin, gezwommen, ringen overgooien en nog een stok vastgehouden waar ze vrolijk een paar keer overheen gesprongen is. Tsjongejongejonge, wat kan Nubia hoog springen!

Het werd een beetje koud in het water en we zijn toen verder gegaan met oefeningen op het dock. Daar zat ik op een grappige soort rode skippybal en heb ik gewerkt met mijn handen en met gebaren. 

Als afsluiting nog even heerlijk met Nubia gezwommen en gespetterspatterd in het water, heerlijk was dat! Zo, dat was een te gekke en bijzondere eerste dolfijnschooldag. Nog even een lekkere warme douche en dan weer vrolijk terug naar huis. Doei, tot morgen allemaal,…

Groetjes Tijmen

2 gedachten over “Tijmen, Dag 1 – 29 februari 2016”

  1. Wat leuk om hier de verhalen van Tijmen’s momenten met Nubia te kunnen volgen! Succes en ook veel plezier toegewenst!
    Groeten vanuit Leiderdorp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *