Tijmen, Dag 10 – 11 maart 2016

De laatste schooldag alweer, maar nog niet mijn laatste vakantiedag iig ?

Veel zin in vandaag, was al erg vroeg wakker dus ben ik samen met mama en papa extra vroeg naar het Sea Aquarium gegaan. Eerst even HALLO ? gezegd tegen mijn zeeleeuwenvriendjes uit de andere klas, Mapoeché & Snapper. Even later kwam ik al mijn mede klasgenootjes Ailina, Sophie en Luc weer tegen, samen voor de laatste keer dolfijnschool. Nog even een foto maken samen met Lisette, Julia en mijn mama en papa en hup, gewoon weer het klaslokaal in, laatste dag of niet, aan het werk!!

Druk geoefend met de kaartjes, rond mijn mond en met mijn armen en benen. Maar het leukste is natuurlijk om weer, nu wel voor het laatst, naar Nubia te gaan.

Pak aan, gordel weer om en snel het water in.

Eerst even wat opwarmrondjes en dan begint Nubia al snel aan een turborondje op de rug en ik chillend mijn benen zwierezwaaiend boven het water mee racend, gaaf is dat…

Vervolgens diverse oefeningen gedaan op het dok met de leukste natuurlijk voor het laatst. Samen met Julia een plastic sponsvisje gevuld met water en toen snel Lisette lekker natgespoten, niet 1x, niet 2x maar wel 5x ? Wat een watergevecht-pret, maar het leukste moest nog komen. Nu samen met Lisette 2 visjes gevuld en Nubia erbij geroepen. Natuurlijk geprobeerd haar nat te spetteren maar volgens mij had iemand haar ons plannetje al ingefluisterd want ze begon ons juist helemaal nat te spetteren, hihihi…

Nog voor een echt laatste keer het water in, nog even stevig geknuffeld en met een extra dikke zoen heb ik afscheid genomen van Nubia (geloof dat mama daar een foto van heeft bijgevoegd…). Na het douchen nog een stevige afscheidsgroet en -knuffel voor Julia en Lisette. 

Nubia kus

Zo, dit was dan het dolfijnschoolavontuur!! Twee volle weken van pret, lol, nieuwe ontdekkingen, hard werken maar vooral van genieten met Nubia, mijn juffen Lisette en Julia en met de 3 lieve dolfijnentrainsters Yvette, Amber en Esther.

Nu nog een paar dagen heerlijk nagenieten met mama en papa…

Doei en tot in Delft allemaal ?????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *