Tijmen, Dag 2 – 1 maart 2016

Joepie, vandaag mijn 2de dolfijnschooldag. Ik heb er heel veel zin in. dolfijn zwaaitIk heb eerst binnen samen met Lisette en Julia allemaal oefeningen gedaan. Gelukkig duurde het niet zo lang.

Daarna weer snel mijn wetsuit aan en kon ik eindelijk naar het dok. Nubia zwom al vrolijk rond en kon ook niet wachten om te beginnen. Maarrr,… wat ik niet wist is, dat als je gaat zwemmen je een pet op moet doen. Dus heeft Lisette bij mij een mooie blauwe pet op gedaan. Dus ik dacht: “oké, jij de zonnebril op en ik de pet”. Toen lekker PLONS het water in.

Ik heb samen met Lisette en Nubia allerlei leuke oefeningen en spelletjes gedaan. Heerlijk chillend met mijn benen op Nubia rondgezwommen. Na een half uurtje moest ik helaas weer het water uit om allerlei werkjes met Amber en Lisette op het dock te doen. Zij vonden dat ik erg goed mijn best deed. Hi hi hi, zo af en toe probeerde ik Nubia te zoeken in het water. Gelukkig kon ik na de oefeningen nog even met haar spelen. Ik zwaaide vrolijk naar haar en zij maakt supersprongen. Wat hebben we een hoop plezier gehad vandaag.

De juffen, mama en papa zijn supertrots op me en ik heb erg genoten van de Dolfijnenschool. Kan niet wachten om morgen weer te beginnen.

Dolfijnengroetjes van Tijmen

Een gedachte over “Tijmen, Dag 2 – 1 maart 2016”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *