Tijmen, Dag 3 – 2 maart 2016

Vandaag alweer dag 3 van mijn Curaçaose dolfijnenschool.

Rustig wakker worden en na het ontbijt mijn dagelijkse wandelingetje richting het CDTC. Soms lijkt het wel of ik Nubia d’r geluidjes hoor, alsof ze mij al roept, zo van “Tijmen, waar blijf je nou… Ik wil weer spelen en oefeningen doen met jou in het water ?“.
bd5e1d39b4d8316652d6b32cb3e07985
Maar eerst samen met Julia en Lisette naar het dolfijnenklaslokaal. We zijn weer gestart met het samen maken van een planning. Ik mag dan de plaatjes opplakken. Ook heeft Lisette allerlei oefeningen gedaan met mijn benen, armen, handen en tenslotte lekker gekriebeld in mijn gezicht en met name op mijn wangen en rond mijn mond. Dat was erg grappig en ik moest er hard om lachen.

Eindelijk tijd om mijn pak aan te doen en weer snel richting dock. Nubia was al lekker aan het spelen met de andere dolfijnen. Ze kon geloof ik niet wachten om te beginnen.

Eerst even met mijn benen het water voelen, nog snel een zwemband om en hupsakee het water in. 

Jeroen was er vandaag ook bij. Volgens mij was die van RTL 35a474ac7e7128809b9bc41d5778a023Boulevard of zo. Hij heeft iig veel film gemaakt. Ik ben benieuwd wanneer het speciale dolfijnenschool-Tijmen-nieuwsitem wordt uitgezonden.

We hebben weer heerlijk gespeeld en diverse oefeningen gedaan. Ik mocht met Nubia “mee-varen” door haar rugvin vast pakken. Ook weer heerlijk relaxed rondjes gezwommen met mijn benen op haar rug, hihihi…

Toen weer op het dock. Oefeningen gedaan: Lisette had vandaag een groot bord van de zee meegenomen en allemaal plaatjes van vissen en andere zeedieren bij zich. Die hebben we samen op het bord geplakt.

Ook natuurlijk even mijn haren netjes gedaan voor de camera. Ik ben niet voor niets de ster van de show van vandaag ?

En toen weer voor het tweede en laatste deel het water in. Ik mocht kiezen waarmee we gingen spelen en heb de bal uitgekozen. Samen met Nubia en Lisette soort van waterpolo gespeeld.

Ik de bal weggooien en Nubia bracht en weer terug. Ook heb ik op Nubia’s buik gelegen en rondjes gevaren. En tenslotte een dikke knuffel van haar gehad.

Ik wilde graag langer blijven, maar de tijd vliegt hier voorbij. Even op het dok nog een laatste zwaai naar mijn vriendin en snel een warme douche.

Doei en tot morgen Nubia, Lisette, Julie en Amber.

Een gedachte over “Tijmen, Dag 3 – 2 maart 2016”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *