Tijmen, Dag 4 – 3 maart 2016

Zo moet je nog beginnen met de dolfijnenschool en zo ben je alweer toe aan dag 4. Iedere dag is het weer een feestje om ’s Morgens wakker te worden. Niet alleen het heerlijke weer, niks hoeven doen, maar vooral dat ik straks na het ontbijt weer heerlijk met Nubia mag zwemmen. Dus net als gisteren ende dagen daarvoor rij ik rustig vanuit Dolphin Suites naar het CDTC.

Bestand 03-03-16 22 00 24Tijdens het wachten nog even gespeeld met Luc, een klasgenootje van me op de dolfijnenschool. Hij had een piano meegenomen dus hebben we samen wat geplingeld. Hé, goedemorgen, daar zijn Lisette en Julia alweer. Snel naar binnen, samen lachend en grapjes makend het plan gemaakt. Leuk om die plaatjes vast te pakken en dan zelf op het bord te plakken. Vandaag hebben ze een bijzonder deken op me gelegd, was een grappig zwaar ding.

Na het oefeningen gekriebel op mijn gezicht mocht ik eindelijk mijn wetsuit weer aan. En dat betekent, dat ik samen met Lisette weer snel het water in mag. Ja hoor, Nubia kwam al een paar voorbij gezwommen en had er, net als ik, weer veel zin. We zijn inmiddels dikke vriendjes geworden. Ze is heerlijk rustig bij de oefeningen en kan lekker ondeugend zijn bij een spelletje wat ik dan uitgekozen heb. Weer een paar leuke oefeningen gedaan op het dock. Vandaag was ook Nikita erbij, de CDTC fotograaf geloof ik, ik heb af en toe maar een big smile laten zien ?

Na de oefeningen weer lekker het water in. Het was heerlijk dat water, zeker nu het zo warm is…

Nubia heeft nog een paar reuze sprongen laten zien en ik heb nog met de ringen gespeeld. Ik gooide ze steeds weg en Nubia kwam ze weer terug brengen. Ook een paar keer steeds steviger haar rugvin stevig vastgepakt en “mee gevaren”. Dat is minder makkelijk dan het lijkt, die vin is niet alleen heel nat, maar ook erg dun! Goed dat we daar ook in het klaslokaal op oefenen. Soms gaat ze extra snel en spettert ze vrolijk in het rond. Dat spetter spatter vind ik erg gaaaaaaaf ? Net als dat kletsen, dat kunnen we saampjes erg goed, hihihi…

Dit verhaal van mij van dag 4 is wat later dan normaal, ik kom namelijk net terug van een hapje uiteten met mijn medeklasgenootje Ailina. Zij zwemt met Kanoa, een andere lieve dolfijn. Oh ja, mijn vader en moeder en haar ouders waren er ook bij, ze moeten toch ook wat eten.

Zo, op weg naar -helaas- alweer de laatste dag van de 1e dolfijnenschoolweek.

Doei allemaal, tot morgen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *