Tijmen, Dag 5 – 4 maart 2016

Tsjongejongejonge, wat gaat zo’n eerste dolfijnenschoolweek snel zeg… Vandaag alweer dag 5…

Dolfijn

Alsof het niet anders is geweest. Heerlijk Curacaos’ zonnetje, relaxt ontbijten en lekker wheelend naar het CDTC.

EERST weer naar binnen, diverse oefeningen gedaan, handen, benen en met name mijn gezicht, lekker dat dagelijkse gekriebel, moet ik mijn mama en papa ook maar eens leren ?

Vervolgens een plan gemaakt en de plaatjes op het speciale board geplakt. Ik heb daarbij op een speciale soort balansanalyse gezeten. Gelukkig, mijn wetsuit werd door Julia alweer tevoorschijn gehaald, even aantrekken, spullen pakken, in de rolstoel en hupsakee richting dok. Samen met mijn andere klasgenootjes ben ik met mijn juffen vrolijk richting dock gegaan.

Even weer de watertemperatuur testen, zwemband om, Lisette haar zwemband om en flippers aan en hé hé, eindelijk dat heerlijke water van de lagune in. En wat is dat ook helder dat water, soms zie ik Nubia al aan komen zwemmen tussen al die andere visjes, grappig zeg ☺️

Weer gestart met diverse samenzwemoefeningen, heerlijk rondjes zwemmen met Nubia, even zwaaien naar mama en papa die van lekker dichtbij iedere dag meekijken. Geloof dat zij komende maandag even met Nubia mogen zwemmen maar daarna is ze weer van mij, hihihi…

Wat wel spannend was dat ik op haar rug mocht liggen en ze als een turbo door het water ging, woooeeeeesch, spetter die spatter… Vandaag mocht ik kiezen tussen de sprong over een stok of een jump door de ring. Voor de variatie heb ik de ring maar eens genomen. Gaaf om te zien hoe Nubia maar liefst 3x door de ring sprong, net een acrobaat ?!!

Toen weer even op het dock, geoefend met een speciale soort van mondstokje, wel spannend dat gekriebel…

Gelukkig mocht ik even later weer het water in voor een final slotakkoord: de mega xxl jumps van Nubia, waaaauuuuwie, wat kan zij hoog springen en het lijkt wel alsof ze een salto in de lucht maakt…

Zo, helaas alweer een week voorbij, nog maar 1 week te gaan. Dit Wasrekjeweekend even bijkomen en al nieuwe indrukken en ervaringen eens met mama en papa delen. Wauw, alles was echt gaaf om te doen op deze bijzondere dolfijnenschool. Ik heb mijn kleren maar even aan de waslijn gehangen, dan zijn ze maandag weer fris en schoon om mee naar school te gaan.

Allemaal fijn weekend en dank voor alle leuke reacties en het lezen van mijn dolfijnenschoolverhalen,

Doei, Tijmen

Oh ja, ook de groetjes van mijn mama en papa ☺️

2 gedachten over “Tijmen, Dag 5 – 4 maart 2016”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *