Tijmen, Dag 6 – 7 maart 2016

Start van week 2 van de therapie, wat heb ik Nubia van het weekend gemist zeg, heerlijk om vandaag weer naar dolfijnenschool te gaan. Zaterdag heb ik maar een uitgebreide knuffelsessie met Snapper gedaan, de zeeleeuw. Kusjes gegeven, een knuffel gehad, ze kon zelfs op 1 vin staan, cool hoor, en oh ja, ze kan ook heeeeeeel veel visjes eten. Haar zus heeft meegekeken maar had geen zin om mee te doen.

Terug naar vandaag…

Dag 6 alweer, zoals iedere ochtend gestart met het maken van het plan maar dit keer hadden Lisette en Julie de plankaartjes “verstopt” in een bak met bonen, moest ik extra hard gaan graaien om de kaartjes te vinden. Dan maar met 2 handen, sneller klaar en kon ik ook mijn wetsuit aan gaan doen. Nee? Ohhhhh, nog een oefening moest ik van mijn juffen doen. Zo, ook even snel laten zien wat ik allemaal kan en nu ‘geef maar hier dat wetsuit, ik wil naar Nubia ???…’

Snel naar buiten het dok op, zwemband om en weer heerlijk het water in. Het was iig een stuk warmer dan vorige week maandag op dag 1, dus dat water ?

In plaats van de drijf-, meezwem en ‘ik pak je vin vast’-oefeningen zijn we direct met een leuk spelletje gestart: ballen, Nubia kan zelfs met haar staartvin de bal zo uit het water heeeeeeeeel hoog opwippen, bal overgooien en natuurlijk heeft ze nog een dansje voor me gedaan in het water. Wat is ze toch EN ontzettend lief en zacht EN leuk en speels…

Na de oefeningen op het dok, weer dat gekriebeld in mijn mond, massages in mijn gezicht -niks mis mee ?– weer voor het slotakkoord het water in: de ene jump nog hoger en gekker dan de ander, wauw zeg, zeker nu ik de foto’s van mama en papa zie,  zie je hoe ze soms op z’n kop in de lucht hangt en dan weer met een enorme plons kaboem het water in…

Hupsakee de kant weer op en even zwaaien en kieren als dank voor weer een te gekke dolfijnschooldag.

Vanmiddag zijn mijn mama en papa met Nubia het water in geweest, ik heb even om het hoekje gekeken of alles wel goed ging, ze waren best wel een beetje zenuwachtig, hihihi… Maar Nubia heeft niet teveel grapjes met ze uitgehaald, maar een paar kleintjes!!

We moesten wel haasten omdat de speciale dolfijnenschoolPELICANtourboat klaar lag voor een sunset in de Spaanse wateren. Met andere woorden, mijn vriendin Jennifer López schijnt er een eiland te hebben, maar een andere bron zegt dat het de manager van Helmut Lotti is. Maar goed, genoeg mooie boten en huizen gezien. En wel grappig dat geschommel van die boot en op de terugweg allemaal mooie lampjes.

Al met al een erg lange maar mooie dag, tot morgen allemaal,…

Groetjes Tijmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *