Tijmen, Dag 7 – 8 maart 2016

Alweer een nieuwe mooie zonnige ochtend in Curacao, een heerlijke dag voor de volgende dolfijnenschool, ik heb er erg veel zin in. Vooral om verder te gaan met al die leuke -deels nieuwe- oefeningen en stappen.

Na het ochtenden in het klaslokaal snel het dok op. Nubia was vandaag in een extra doldwaze bui ?Nubia Tijmen

We waren nog niet begonnen aan de eerste wateroefeningen of Nubia ging er als een pijl vandoor… Wat bleek, ze had een enorme school lekkere visjes gezien en die kon ze niet zomaar voorbij laten gaan. Hing ik daar samen met Lisette in het water te wachten totdat “mevrouw” weer terug kwam zwemmen. Gelukkig duurde dat niet te lang. Vandaag in het water veel met de bal geoefend en heerlijk met beide handen aan Nubia’s rugvin “gehangen”.

Na het dok hadden Nubia en ik een speciale verrassing in petto: Syndroom van de Lach viert haar 2 jarig jubileum en dat hebben we gevierd. Nubia wilde graag het speciale t-shirt aan maar dat paste niet helemaal dus ze heeft het maar aan mij gegeven ?

Nubia had er veel plezier aan om dit samen met mij te doen…

Morgen zijn we helaas alweer halverwege deze week en bijna aan het einde van mijn 2 weekse dolfijnenschoolperiode, wat een unieke ervaring is dit, iedere dag weer iets bijzonders…

Groetjes en tot morgen ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *