Tijmen, Dag 8 – 9 maart 2016

Tsja, zonder nu saai te willen klinken, maar vandaag was toch echt weer een te gekke leuke dolfijnschooldag, proberen extra te genieten, want nog maar 2x en dan moet ik afscheid nemen van Nubia, Lisette, Julia, Yvette en Amber.

Het is toch bijzonder dat ik deze bijzondere school mag en kan doen en dat mijn mama en papa er zo van mee genieten.

Het was vandaag wel een extra warme dag, volgens mijn juffen de warmste dag sinds lang, met wellicht nog regen eind van de dag. 

Vanmorgen weer gestart met het programma te maken, samen de kaartjes erbij gepakt en op het board geplakt. Oefeningen vandaag vanuit mijn rolstoel gedaan. 

Net als alle dagen mijn wetsuit aangetrokken, zwembandje erbij gepakt, tasje klaar, petje in de hand en hupsakee mijn inmiddels bekende ritje over de CDTC autosnelweg ? richting dok. Vandaag was Babette erbij, de speciale onderwaterfotografe. Natuurlijk hebben Nubia en ik extra leuke en stoere trucjes gedaan om de coolste shots te krijgen. Vrijdag krijgen we de dvd dus ben benieuwd. Volgens mij zaterdag de première van Tijmen & Nubia: special Curacao schoolweek!

Nadat de opnames klaar waren heeft Nubia zich nog even met de bal en ring uitgeleefd. Vandaag geen onderbreking door een school ?????? dus alle aandacht voor elkaar ☺️

Weer de nodige oefeningen op het dok gedaan en doorgebouwd op voorgaande dagen. Dan is het na het werken altijd leuk om nog even het water in te gaan. Heerlijk nog met Nubia gedold, rondjes gezwommen, lekker op haar buikje gelegen, belspelletjes gedaan en als slot weer die enorme sprongen. Volgens mij zie ik Nubia altijd lachend zo de lucht in springen, hihihi…

Lekker douchen en nog even nakletsen met mijn juffen, de spullen opruimen met Julia en weer naar mama en papa. Die zitten nog even na te kletsen met Lisette, geloof dat ze het over hadden ?

Morgen de enerlaatste dag alweer, fyh, wat gaat het snel als je lol hebt op school…

Doei, Tijmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *