Tijmen, Dag 9 – 10 maart 2016

Ja ja ja, zo ben ik samen met mama en papa al maanden bezig met voorbereiden voor deze bijzondere dolfijnschoolexperience en zo ben je alweer bijna aan het einde ervan. Maarrrrr, vandaag vast weer een mooie dag. Gisterenavond en vannacht had het trouwens enorm geregend en gestormd, had het volgens de lieve dames van Dolphin Suites al maanden niet meer gedaan. Was iig een zeer verfrissend, alle stof weg en zorgde er ook voor dat de ochtend veel minder warm kon beginnen.

Lekker rustig naar CDTC gereden, nog even alle vissen in de Aquariums van het Sea aquarium bekeken. Wat wel grappig was om te zien dat er iemand met een duikfles in zo’n aquarium hing om de binnenboel eens een sopje te geven ?

10.30 uur, daar zijn Julia en Lisette weer, op naar mijn klaslokaal, plan van de dag maken en weer een nieuwe oefening gedaan. Nu mocht ik lekker gaan liggen op een Fatboy met een mooi zwaar deken over me heen. Omdat de oefeningen zo goed gingen konden we extra snel naar buiten, Jippie, eerder starten met de waterpret met Nubia. Eerst weer wat opwarmrondjes voordat het spetter en spatter “geweld” los kan barsten. Heerlijk en bijna zo gewoon om zo met Nubia te kunnen spelen en oefenen in het water, ik vergeet bijna hoe bijzonder het is ?

Na de eerste ronde pret weer de nodige oefeningen op het dok. Lekker kriebelen met diverse ballen. Als afsluiting ging ik vandaag in een handdoek hangen en hebben Julia en Lisette me heerlijk op en neer gezwierezwaaid, hihihih, grappig was dat zeg. Zal mijn mama en papa eens vragen om dat thuis in de woonkamer ook maar eens te gaan doen…

Voor de 2de waterpretronde zag ik mama en papa dichterbij komen. Vandaag is weer zo’n familie-dok-momentje. Kunnen ze van dichtbij mijn kunsten met Nubia en mijn juffen zien. Nog even uitgebreid uitzwaaien en lekker douchen. 

Morgen alweer de laatste dag, snif snif…

Groetjes allemaal vanuit een Dushi Curacao ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *