Vitoria, Dag 9 – 25 mei 2017

De een naar laatste dag was de therapie een succes. In het binnen gedeelte hebben ze hun programma opgesteld. Babette heeft de activiteiten herhaald, zoals de obstakels en de woorden die opgehangen worden aan de waslijn. Vandaag heeft Vicky alles sneller gedaan dan gewoonlijk. Haar concentratie is volgens Babette beter geworden. Ik geloof het, want ik merk het ook thuis.
In het water heeft Vicky gelijk de duikbril gevraagd. Bonnie was een beetje dwars en wilde de aanwijzingen niet volgen. Zij wilde niet springen en ging achter Sami aan. Sami was heel speels en haalde grapjes uit. Ik denk dat Bonnie op het gedrag van Sami ging letten, hahaha.
Op de DOK werd Vicky weer met verschillende voorwerpen gemasseerd die zij zelf gekozen had. Haar concentratie was veel beter. Geweldig!
Terug in het water konden de ouders het weer van heel dichtbij bekijken. Ik heb er geen woorden om het te beschrijven hoe bijzonder dat is. Heel magisch. Bonnie was weer lief, zoals altijd. Zij ging zelfs voor de camera poseren. Veel springen, kusjes, dansen en veel meer spelletjes.
Morgen is de laatste dag van de therapie. We zullen van elk moment genieten.
Tot morgen.
Groetjes,
Vicky, Dina, Fred en Ricardo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *