Super opbrengst Kerstveiling Cushman & Wakefield

Afgelopen week hebben we een cheque ter waarde van €18.825 in ontvangst mogen nemen van vastgoedadviseur Cushman & Wakefield. In december 2017 organiseerde het bedrijf een interne veiling waarin de medewerkers een bod konden uitbrengen op de relatiegeschenken die rondom de kerstperiode door het bedrijf waren ontvangen. Tevens heeft het Management Team van Cushman & Wakefield een groot aantal diensten voor de veiling aangeboden zoals een diner voor 12 personen koken, een ski-les van een halve dag geven, een hele dag een klusteam bij je thuis, etc.

vlnr.: Maud Visschedijk, Richard Kuiper, Bart Hermans en Seth Halkes

De veiling was binnen Cushman & Wakefield een groot succes, veilingmeesters Richard Kuiper en Bart Hermans – beiden verantwoordelijk voor online sales bij Cushman & Wakefield – hebben in een fantastische setting een geweldige sfeer gecreëerd die leidde tot een veilingopbrengst van maar liefst €17.500.

Seth Halkes: “We zijn enorm blij met de opbrengst van deze veiling die ten goede komt aan onze stichting. Hiermee kunnen we maar liefst drie kinderen met een verstandelijke en/of motorische beperking mee laten doen aan dolfijnondersteunde therapie bij het Curaçao Dolphin Therapy & Research Center (CDTC) in Curaçao”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *