Etentje voor de Lach, en voor Vitoria

In 2017 heeft mijn dochter Vitoria mogen deelnemen aan de dolfijnondersteunde therapie. Het resultaat was beter dan verwacht. Ik ben erg dankbaar voor dit goede resultaat en zou mijn dochter graag de gelegenheid geven om de therapie nogmaals te volgen. Om dit doel te bereiken heb ik dit jaar -samen met vrienden en kennissen- hard gewerkt. Klik hier om het schitterende verhaal van Vitoria te lezen.

Eten voor het goede doel
Op 13 oktober jl. hebben we een etentje georganiseerd waarvan de opbrengst uiteraard voor de therapie van Vitoria bestemd was. De plaatselijke tennisvereniging heeft hun kantine beschikbaar gesteld en twee tennisleraren hebben heerlijk gekookt. Het was nog een hele klus, want er waren bijna 100 bezoekers!

Loterij
Tijdens het etentje hebben we ook een loterij gehouden. De prijzen voor deze loterij waren beschikbaar gesteld door winkels uit de regio. Meer dan 20 bedrijven hebben een bijdrage geleverd. Ik was aangenaam verrast door de medewerking van deze ondernemers. Mede dankzij hen was de opbrengst van de avond boven verwachting.

Het resultaat
De opbrengsten van dit plan bestaan eigenlijk uit drie delen: een bijdrage van sponsors, de verkoop van lootjes voor de loterij en natuurlijk de opbrengst van het etentje zelf. Alles bij elkaar heeft deze actie maar liefst € 2.384 opgeleverd! Door deze opbrengst komt de therapie voor mijn dochter een grote stap dichterbij. Ik ben blij en dankbaar voor alle steun die ik heb gekregen bij de organisatie van het etentje.

 

Dina Lima

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *