Sarah

Sarah is op 12 december 2006 geboren als dochter van Giel en sarahGeralda en als zusje van Anna. Als complete verassing bleek Sarah het syndroom van Down te hebben.

Sarah haar eerste levensjaren verlopen moeizaam. Na 9 weken wordt ze geopereerd aan haar hart VSD/ASD.  De eerste jaren waren in en uit het ziekenhuis en slik- en eetproblemen, regelmatig sondevoeding.

Inmiddels is onze lieve schat 9 jaar geworden. In februari 2015 heeft Sarah dolfijn ondersteunde therapie gevolgd. De therapie was vooral gericht op taal-, spraakontwikkeling en sensorische integratie.

Sarah heeft dit jaar een geweldige sprong vooruit gemaakt, vooral als het gaat om taal en spraak. Bijna dagelijks komt dolfijn ‘Nubia’ ter sprake en ons doel is dan ook om zowel taal, spraak en lezen te blijven ontwikkelen. Verder is het voor Sarah belangrijk om beter om te leren gaan met verandering van activiteiten.

Wij hopen dat Sarah weer een volgende stap vooruit kan maken bij het CDTC en dat het, net als in 2015, een leerzame en bijzondere ervaring zal worden!

Giel, Geralda, Anna en Sarah.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *